Kasvihuone Betta 30 m²

930,00 

Kuvaus

Nopean ja helpon asennuksen kestävä kaarikasvihuone Betta. Hurja määrä neliöitä unelmien sadon mahdollistamiseen!

Rungon profiili on sinkitystä teräksestä valmistettua vahvaa neliöputkea, 25×25 mm, minkä vuoksi asennus on huomattavasti  nopeampaa verrattuna muihin kaarikasvihuonemalleihimme. Rungon osat liitetään toisiinsa pulteilla ja muttereilla. Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille tai kaivaa suoraan maaperään paketin mukana tulevien t-kirjaimen muotoisten maa-ankkureiden avulla. Runko kestää lumikuormaa 70 kg/m², lisävarusteena ostettavilla lisätuilla jopa 170 kg/m²!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 10 m, korkeus 2,1 m. Pinta-ala 30 m². Leveydeltään optimaalinen kolmelle kasvupenkille. Tilaa löytyy reilusti niin kasvien kasvattamiseen ja oleskeluunkin.

Katteena laadukas ja iskunkestävä UV-suojattu 4 mm:n paksuinen kennolevy. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitykseen. Takuu kennolevyille (värinkestävyys ja valonläpäisykyky): 10 vuotta. Takuu rungolle: 2 vuotta.

Kasvihuoneen molemmissa päissä kaksiosaiset ovet, joiden yläosia voidaan käyttää tuuletusikkunoina.

Kuvassa Betta 12 m².

Lähetys sisältää selkeät, kuvalliset asennusohjeet.

Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi oma nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Meillä käy