Kasvihuone Delta 16 m²

999.00 € - 1199.00 €

Poista

Kuvaus

Huhtikuussa tämän kasvihuoneen ostajalle upea tilaajalahja KAUPAN PÄÄLLE! Kampanja koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai tarjoushintoihin. Valitse oma tilaajalahjasi seuraavista:

  • Tippukastelujärjestelmä AJASTIMELLA 60:lle kasville! Arvo 79 €.
  • Kasvutunneli Goroshek 6 m tai 8 m 2 kpl (arvo 56 €/ 72 €) tai kasvutunneli Goroshek 4 m 3 kpl (arvo 66 €)!

Kirjoita haluamasi tilaajalahja tilauksen kommenttikenttään.

Kaarikasvihuoneiden valmistajalta uusi siirtoharjakattoinen ja suurta satoa mahdollistava kasvihuone Delta.

Sen runko on helposti koottavaa ja vahvaa sinkittyä 20×20 mm neliöputkea, mikä myös kestää korroosiota pitkän aikaa. Runko  kestää painoa 180 kg/m². Kasvihuoneen rungon leveys 2,5 m, pituus 6,4 m ja korkeus 2,2 m. Viljelyalaa huikeat 16 m² !

Katelevyt ovat laadukkaita eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n polykarbonaatti kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan isoina levyinä 2100×6000 mm, rullassa (halk. noin 900 mm, pituus 2100 mm). Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten.

Kasvihuone on helppo ja nopea asentaa.

Voidaan asentaa jämäkästi perustuksille (lisäkorkeuden mahdollisuus esim. harkkoperustuksessa) tai suoraan maahan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka voidaan kaivaa maan sisään.

Kasvihuoneen molemmissa päädyissä on hyvän läpivedon mahdollistavat kaksiosaiset ovet. Lisäksi siirrettävissä olevia kattopaneeleita voidaan käyttää tehokkaaseen lisätuuletukseen harjalta.

Katon kaltevuuskulma maksimoi valon läpäisevyyttä ja takaa kasveille ihanteelliset valo-olosuhteet kasvuun ja sadon valmistamiseen.

Talvikauden ajaksi kattopaneelit on poistettava. Ei enää huolta lumikuormituksesta! Lumi pääsee vapaasti kasvihuoneen sisälle, missä se suojaa maaperää roudalta ja ylläpitää sen hedelmällisyyttä.

Toimituspaketin mukana tulee kuvalliset yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä.

Toimitusaika tälle kasvihuoneelle: 2-3 viikkoa. Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy