Kasvihuone Farmer 4,2 17,64 m²

Kuvaus

Harjamallinen kasvihuone ammattilaisille puutarhakasvien viljelyyn. Kasvihuoneen perusosan leveys 4,2 m, pituus 4,2 m ja korkeus 3,2m.

Oviaukon leveys 1,98 m ja korkeus 1,93 m.

Suunniteltu ja kehitelty ammattiviljelijöiden tarpeisiin kasvintuotantotiloille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Käyttökohteet eivät kuitenkaan rajoitu ainoastaan puutarhatalouteen, sillä kasvihuone voi toimia myös esim. autotallina, varastona, muuna tuotantotilana tai uima-altaan suojana.

Runko on sinkittyä terästä, profiili 84×45 mm, valmistusmaa Venäjä. Runko kootaan ruuveilla, muttereilla ja aluslevyillä. Kasvihuoneen pinta-ala perusosassa on 17,64 m². Pituutta voidaan jatkaa lisämoduuleilla (2,1 m) haluttuun pituuteen asti (6,3 m, 8,4 m, 10,5 m, 12,6 m, 14,7 m…). Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille (ei sisälly hintaan) tai suoraan maahan maa-ankkureiden avulla.

Katteena laadukkaat Euroopassa valmistetut UV-suojatut polykarbonaatti kennolevyt 6 mm tai 10 mm. Kasvihuoneen maksimilumikuorma 240kg/m².

Standardipaketti sisältää leveät saranoidut pariovet kasvihuoneen molempiin päätyihin. Lisävarusteina saatavilla myös automatisoituja tuuletusluukkuja.

Tätä mallia saatavilla myös leveyksillä 3,5 m  ja 5,0 m

Kuvien kasvihuoneiden koot vaihtelevat.

Valmistajan asennusvideoon (Farmer 5,0) pääset tutustumaan tästä.

Toimitusmyyntituote, ota yhteyttä ja pyydä tarjous: hanna.kauppinen@akiro.fi

 

Meillä käy