Kasvihuone Nuoli 18 m²

940.00 € - 1130.00 €

Poista

Kuvaus

Huhtikuussa tämän kasvihuoneen ostajalle upea tilaajalahja KAUPAN PÄÄLLE! Kampanja koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai tarjoushintoihin. Valitse oma tilaajalahjasi seuraavista:

  • Tippukastelujärjestelmä AJASTIMELLA 60:lle kasville! Arvo 79 €.
  • Kasvutunneli Goroshek 6 m tai 8 m 2 kpl (arvo 56 €/ 72 €) tai kasvutunneli Goroshek 4 m 3 kpl (arvo 66 €)!
  • Kattoikkuna automaattiavaajalla! Arvo 85 €!

Kirjoita haluamasi tilaajalahja tilauksen kommenttikenttään.

Asiakkaidemme suosikkimalli nro 2!

Ilahduttavan korkea ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Hyvä valinta sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta tosiharrastajalle!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala: 18 m².

Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille eli se kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 90 cm märkää lunta, tutkitusti! Voidaan asentaa ilman perustuksia paketin mukana tulevilla maa-ankkureilla tai vaihtoehtoisesti esim. harkkojen/ puusokkelin päälle. Jälkimmäinen vaihtoehto tuo huoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ja saranoidut ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset ja kuvalliset asennusohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoiltamme Somerolta tai Lohjan Leppäkorvesta, tervetuloa! p. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Kennon koko

,

Meillä käy