Kasvihuone Omega House Light 7,05 m²

1370.00 € - 1440.00 €

Kuvaus

Uutuus 2023! 

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu kasvihuone.

Kasvien ja oman ruoan kasvattaminen poistaa stressiä ja tuo elämääsi iloa ja mielenrauhaa. Investoi siis omaan terveyteesi ja osta itsellesi ikioma kasvihuone! Kesällä kasvihuone toimii viihtyisänä viljelytilana ja talvella käytännöllisenä varastotilana.

Kasvihuone Omega House Light – Omega perheen uusin kasvihuonemalli! Moderni, kompakti ja klassinen harjakattoinen kasvihuone. Kasvihuoneessa on sinkitty (275 g/m²) teräsrunko, profiilin leveys on 56 mm, teräksen paksuus 1 mm. Kasvihuone kootaan M5-ruuveilla, ruuvit sisältyvät lähetykseen. Kasvihuoneen runkoterästen väli 99 cm.

Kasvihuoneen päällyskatteena on iskunkestävä ja UV-suojattu pc-kennolevy, paksuus valittavissa oman käyttötarpeen mukaan: 4 mm tai 6 mm. Levyt ovat valmiiksi mittoihin leikatut. Lähetys sisältää teipin kennolevyjen päiden sulkemiseen. Teippi estää pölyn ja lian kulkeutumisen kennoputkiin. 

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,35 m, pituus 3 m, korkeus 2,35 m, pinta-ala 7,05 m².

Takuu rungolle: 5 vuotta. Takuu kennolevyille: 10 vuotta (värinkestävyys ja valonläpäisykyky).

Kasvihuoneen toisessa päässä on ovi ja tuuletusluukku, toisessa päässä tuuletusluukku.

Kasvihuone asennetaan suoraan maaperään lähetyksen mukana tulevien maa-ankkureiden avulla. Pohjatyöt tehdään oman pihan maaperän mukaan.

Lisävarusteina tähän kasvihuoneeseen on tilattavissa kattoikkuna automaattiavaajalla ja hyllyjä. Kennolevyjen kategoriasta lisävarusteina löytyy myös antibakteerisia reunateippejä kennolevyjen päihin.

Lähetys sisältää kohta kohdalta etenevät kuvalliset asennusohjeet.

Rahti kotipihaan toimitettuna vain 49 €.

Kasvihuoneen asentamiseen tulee aina varata hyvin aikaa. 

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattavat aiheuttaa kasvihuoneen romahtamisen. Takuu ei kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan omaisuudestasi myös talvella ja poista liika lumi kasvihuoneen katolta ja sivuilta säännöllisesti.

 

Lisätiedot

Paksuus

4mm, 6mm