AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

HETI MUKAAN-kattopaketti kennolevy 10 mm KIRKAS 4×3 m

355,00 

LOPPUUNMYYTY

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

HETI MUKAAN- kattopaketti terassin katteeksi Someron varastolta (Lummetie 7) noudettavaksi, tälle paketille vain oma nouto! Sovithan noutoajankohdan etukäteen, kiitos.

Myymme 10 mm:n kennolevyjä tähän samaan kokoon ja muihin mittoihin leikattuina myös toimitusmyyntinä, suoraan kotiovelle toimitettuna, pyydä tarjous: hanna.kauppinen@akiro.fi.

Monikerroksisella PC‐levyllä on monia hyviä ominaisuuksia, joiden takia ne ovat suosittuja erilaisissa rakennelmissa, kuten terasseissa ja kasvihuoneissa. Hyvä lämmöneristyskyky, iskunkestävyys, valonläpäisykyky sekä helppo työstettävyys ja asennettavuus ovat tämän monikäyttöisen materiaalin valttikortteja. Polykarbonaatin ominaisuuksiin kuuluu erinomainen iskunkestävyys yhdistettynä jäykkyyteen ja lujuuteen. Levyissä on myös vahva UV‐suojaus. PC‐kennolevyjen käyttölämpötila‐alue on laaja, joten ne kestävät hyvin rasitusta kovilla pakkasilla, kuin myös kesähelteillä.

Tämä kattopaketti sisältää:

  • kennolevyt (10 mm, KIRKAS) noin 4 x 3 m alalle (leveys x pituus 1050 x 3000 mm 4 kpl), kuvan levyissä suojakalvot päällä
  • klick-asennuslista l-3000 3 kpl (pystysaumoihin)
  • U-lista PC (kuvassa ALU) l-2100 4 kpl (levyjen päihin ylä- ja alareunoihin)
  • Reunateippi PE  25 mm x 6,5 m 1 rll
  • Reunateippi VENT 25 mm x 6,5 m 1 rll