AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut
Suomi
English

Kennolevy 6 mm 2100 x 6000 mm

130,00 

Osasto:

Kuvaus

UV-suojattu, säänkestävä ja eurooppalainen 6 mm:n kirkas polykarbonaattikennolevy monenlaisiin käyttökohteisiin, esim. kasvihuoneet ja erilaiset seinämät.

Iso levy, 2,1 m x 6 m. Levy menee rullalle ja kulkee helposti esim. peräkärryssä. Yhteen rullaan menee useampikin levy. Rullan halk. n. 100 cm, pituus 210 cm.

Materiaalina kevyt ja helppo työstää. Ontelorakenteensa ansiosta korkea lämmöneristys (esim. lasiin verrattuna 40% parempi) ja hyvä iskunkestävyys. Valonläpäisy 80%. Käytössä pitkäikäinen.

Kennolevyä voidaan leikata esim. terävällä ja leveällä mattoveitsellä tai sähköpistosahalla. Parhaat tulokset saavutetaan muoville tarkoitetuilla sahanterillä.

Levy asennettava aina UV-suoja ylöspäin, suojattu puoli on merkitty levyn suojakalvoihin selkeästi.

Paino: 0,95 kg/m².

Rahti kotiinkuljetettuna 120 € (pl. Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun maakunnat, näihin hinta sovittava erikseen) tai laita viestiä (hanna.kauppinen@akiro.fi) ja sovi oma nouto (etukäteen) varastoltamme Somerolta, tervetuloa!

Saatavilla toimitusmyyntinä myös määrämittoihin sahattuna ja opaalin/pronssin sävyisenä. Lähetä mitat ja pyydä tarjous: hanna.kauppinen@akiro.fi

HUOM! Toimitettuna isojen levyjen minimitilausmäärä 3 kpl! Itse noutaen ei rajoituksia. Huomasithan myös valikoimamme pienemmät kennopalat, 698 x 1500 mm, 698 x 2000 mm ja 1050×2000 mm (4mm ja 6mm), heti varastossa.

 

 

 

 

Lisätiedot

Kennon koko