Kennolevy 6 mm 2100 x 6000 mm

180,00 

Osasto:

Kuvaus

Toimitusmyyntituote. Noutotuotteena Lohjan Leppäkorvessa seuraavan kerran 03/2023. 

Rahdin hinnan selvitätte helposti ostoskorissa postituskulujen tarjouspyynnöllä, ”Lähetä tarjouspyyntö”-napilla. Vastaamme teille sähköpostitse välittömästi kuljetusliikkeeltä saamamme vastauksen jälkeen. Lähettämässämme sähköpostissa on linkki takaisin sivuillemme, jossa voitte saattaa tilauksen ja maksutapahtuman loppuun.

Polykarbonaatti kennolevystä rakennat turvallisen ja kestävän kasvihuoneen. Kevyt rakenne, erinomainen säänkestävyys, vahva UV-suojaus ja helppo käsiteltävyys tekevät siitä mainion materiaalin kasvihuonerakentamiseen. Kennolevyt tasaavat hyvin lämpötilaerojen vaihteluita ja hyvän lämmöneristyksen vuoksi myös kasvukausi on pidempi.

UV-suojattu, säänkestävä ja eurooppalainen 6 mm:n kirkas polykarbonaattikennolevy monenlaisiin käyttökohteisiin, esim. kasvihuoneet ja erilaiset seinämät.

Iso levy, 2,1 m x 6 m.

Materiaalina kevyt ja helppo työstää. Ontelorakenteensa ansiosta korkea lämmöneristys (esim. lasiin verrattuna 40% parempi) ja hyvä iskunkestävyys. Valonläpäisy 80%. Käytössä pitkäikäinen.

Kennolevyä voidaan leikata esim. terävällä ja leveällä mattoveitsellä tai sähköpistosahalla. Parhaat tulokset saavutetaan muoville tarkoitetuilla sahanterillä.

Levy asennettava aina UV-suoja ylöspäin, suojattu puoli on merkitty levyn suojakalvoihin selkeästi.

Paino: 0,95 kg/m².

Saatavilla toimitusmyyntinä myös määrämittoihin sahattuna ja opaalin/pronssin sävyisenä. Lähetä mitat ja pyydä tarjous: hanna.heikura@akiro.fi

 

 

 

 

Lisätiedot

Kennon koko