POISTOERÄ 3 kpl TUNNEL 8 m² 4 mm, ILMAN TAKUITA

595,00  250,00 

2 varastossa

Ale!

Kuvaus

Tämän poistotarjouksen kasvihuoneet (rajattu erä, 3 kpl, 250 €/kpl) myydään ilman takuita, ilman palautusoikeutta, sellaisessa kunnossa kuin ovat pakkauksissaan myyntihetkellä ja VAIN OMALLA NOUDOLLA.

Edullinen, kapea ja näppärä viljelyhuone pihaan kuin pihaan. Suurta satoa pienistä tiloista ja vaihtelevasta säästä huolimatta. Kennokasvihuoneessa kasvit viihtyvät! Kennolevy eristää hyvin lämpöä ja hajottaa valonsäteitä, minkä vuoksi sitä ei tarvitse edes varjostaa.

Kasvihuoneen mitat: Leveys 2 m, pituus 4 m ja korkeus 2,2 m. Pinta-ala 8 m².

Sinkitty, vahva teräsrunko, profiilikoko 44×15 mm. Runko on vahva ja kestää jopa 240 kilon lumikuorman neliömetrille. Katelevyt ovat iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Tämän poistotarjouksen kasvihuoneiden kennolevyt EIVÄT ole mittoihinsa leikatut, vaan kennolevyt tulevat levytavarana 3 kpl 2100×6000 mm, rullassa. Rullan pituus 2100 mm ja halkaisija noin 80-90 cm, mahtuu hyvin esim. peräkärryyn. Kennolevyjä on helppo käsitellä ja levyjä on myös helppo leikata esim. terävällä ja leveällä mattoveitsellä.

Kasvihuone ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-muotoiset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille asennus on haluttaessa mahdollista ja tuo kasvihuoneelle vielä mukavasti lisäkorkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana.

Huom! Kaupan päälle tiivistepaketti, mikä ei normaalisti kuulu tämän mallin vakiovarusteisiin, arvo 45 €! Paketti sisältää oven saranapuolen leveät tiivisteet, ovilehtien tiivisteet ja päätykaarien tiivisteet. Näin oviaukon reunoille ei jää ikäviä rakoja ja päällyskate laskeutuu tiiviisti ja kauniisti runkoa vasten.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä.

 

Meillä käy