AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

Kasvihuone Star 6,6 m² 4 mm kennolevy POISTO

525,00 

1 varastossa

Ale!

Kuvaus

Siivosimme varastoa! POISTOTUOTE 1 kpl, vain oma nouto Somerolta. Kasvihuone on uusi ja käyttämätön. Runko otettu pois pahvilaatikosta, joten osat ovat irtonaisina nippuina. Kennolevypaketti pyörinyt varastolla jonkin aikaa, muutama pieni painauma pahvissa.

Kaarikasvihuoneiden valmistajalta harjakattoinen ja monipuolinen kasvihuone Star!

Omassa kasvihuoneessa kasvavat ne maukkaimmat hedelmät ja vihannekset. Kasvihuoneen lämmössä lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Kasvihuoneviljely myös pidentää kasvukautta varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Kasvihuoneen runko on valmistettu galvanoidusta neliömäisestä teräsputkesta20 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla.

Kasvihuone Star on oiva valinta ensimmäiseksi kasvihuoneeksi ja kompaktin kokonsa vuoksi se sopii pihaan kuin pihaan. Rungon pituus on 3,3 m, leveys 2 m ja korkeus 2,1 m, pinta-ala 6,6 m².

Kasvihuoneen runko on jämäkkä ja se kestää tutkitusti erittäin hyvin lumikuormaa, 240 kg/m²!

Katteena iskunkestävä ja UV-suojattu polykarbonaattikennolevy 4 mm. Kennolevyt valmistetaan Euroopassa ja ne toimitetaan valmiiksi mittoihinsa leikattuina pahvilaatikoissa. Muovitehtaalla jätetyn mahdollisen asennusvaran poisto jää kuitenkin asiakkaalle. 

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Pohjatyöt tehtävä oman maaperän mukaan.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ovet ja tuuletusluukut.

Valmistajan valmistusvirhetakuu 2 v.

Lisävarusteena saatavilla erillinen kattotuuletusikkuna automaattiavaajalla. Lisävarusteena saatavilla myös hyllyjä.

Kasvihuoneen mukana toimitetaan suomenkieliset ja kuvalliset kokoamisohjeet.

Pakettien koot (3 kpl, paino yht. 88 kg):

  • L=1950, W= 180, H=90 mm, 33 kg
  • L=1580, W=230, H=150 mm, 33 kg
  • L=2050, W=1100, H=75 mm, 22kg

Kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuvat saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät sisälly tuotteen hintaan.

Mallikasvihuone tästä kasvihuoneesta nähtävillä Someron varastomme sisätiloissa (Lummetie 7). Ilmoitathan tulostasi etukäteen, että osaamme olla paikalla: hanna.kauppinen@akiro.fi, lämpimästi tervetuloa tutustumaan!