Suomi
English

Kasvihuone KERTTU Eco Strong 12 m² POISTO

470,00  299,00 

LOPPUUNMYYTY

Varasto loppu

Osasto:
Ale!

Kuvaus

Poistotuotteilla VAIN OMA NOUTO Somerolta (Lummetie 7), sovithan noutoajankohdan etukäteen, kiitos.

Kaikki poistotuotteet myydään ilman takuita ja ilman palautusoikeutta.

Tässä kasvihuoneessa kennolevypaketti vaurioitunut ja hyvin pienet vauriot neljän levyn reunassa. Vauriokohdat jäävät metallipannan alle, joten eivät tule todennäköisesti näkymään asennetussa kasvihuoneessa juurikaan/ollenkaan.

Kerttunakin tunnettu, kasvihuone Eco Strong, edullisempi vaihtoehto! Kevennetty versio kasvihuone Strongista, ei sisällä sisäpuolen lisätukia, eikä tiivisteitä.

Kasvihuone KERTTU Eco Strong on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa ja muilla palstoilla. Kasvihuone pidentää kasvukautta ja takaa ihanteelliset olosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala 12 m².

Runko on sinkittyä terästä ja se kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Runkoprofiilit 60×20 mm ja 44×15 mm. Runko kestää 50 kilon lumikuorman neliömetrille. Tämä malli on tuettava talveksi.

Katelevyt ovat laadukkaita eurooppalaisia UV-suojattuja 4 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten.

Kasvihuone on helppo pystyttää, koska se ei välttämättä vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille asennus on mahdollista ja se tuo kasvihuoneelle myös korkeutta lisää.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on saranoidut ovet ja tuuletusluukut. Ovien leveys 805 mm.

Lisävarusteena saatavilla erillinen kattotuuletusikkuna automaattiavaajalla.

Kuvassa oleva kasvihuone (18 m²) saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Kasvihuoneen mukana toimitetaan suomenkieliset ja kuvalliset kokoamisohjeet.

Toimituspakettien koot: runkopaketit 156 x 28 x 7 cm (30kg) ja 141 x 36 x 7 cm (20 kg), kennolevypaketti 205 x 110 x 7,5 cm (26 kg).