Suomi
English

Kasvihuone Strong 18 m² 6 mm:n kennolevyillä POISTO

840,00  599,00 

LOPPUUNMYYTY

Varasto loppu

Osasto:
Ale!

Kuvaus

Poistotuotteilla VAIN OMA NOUTO Somerolta (Lummetie 7), sovithan noutoajankohdan etukäteen, kiitos.

Kaikki poistotuotteet myydään ilman takuita ja ilman palautusoikeutta.

Tässä kasvihuoneessa runkopaketit (pahvilaatikot) kuljetuksessa vaurioituneet. Kaikki osat näyttäisivät olevan tallessa ja muuten kunnossa. Jos joitain osia puuttuu, niin puuttuvat osat lähetetään. Lisäksi kennolevypahvilaatikoissa kuljetusvaurioita, muutamassa levyssä saattaa olla joitain pieniä painaumia. Asiakas voi noutohetkellä halutessaan avata kaikki runko- ja kennolevypaketit ja tarkastaa ne.

Korkeaa laatua matalalla hinnalla! Avara, tilava ja neliöhinnaltaan ilahduttava kaarikasvihuone kesän mehukkaimpien herkkujen viljelyyn. Kasvihuone Strong on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa ja muilla palstoilla. Kasvihuone pidentää kasvukautta ja takaa ihanteelliset olosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Kasvihuoneessa voi myös esikasvattaa myöhemmin kesällä ulos siirrettäviä puutarhakasveja, jolloin niiden kukinta ja sadontuotanto aikaistuvat.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 6 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala 18 m².

Runko on sinkittyä terästä ja se kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Kahta eripaksuista runkoprofiilia (60×20 mm ja 44×15 mm) käyttämällä kasvihuoneen hinta on saatu maltilliseksi kestävyydestä kuitenkaan tinkimättä. Runko on  erittäin jämäkkä ja se kestää 180 kilon lumikuorman neliömetrille! Tutkitusti!

Katelevyt ovat laadukkaita eurooppalaisia UV-suojattuja ja paksuja 6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten.

Kasvihuone on helppo pystyttää, koska se ei vaadi erillistä perustusta. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille asennus on mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjeita joutuu itse soveltamaan ja tapoja on yhtä monta kuin tekijöitäkin. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Kasvihuoneen molemmissa päissä on tiivistetyt saranoidut ovet ja tuuletusluukut. Myös kasvihuoneen päätykaarissa on tiivisteet. Ovien leveys 805 mm.

Huolehdi kasvihuoneesi riittävästä ilmankierrosta ja tuuletuksesta. Lisävarusteena saatavilla erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla. Kattoikkunan avaaja aukaisee ja sulkee kasvihuoneen kattoikkunan automaattisesti ilman sähköä tai paristoja.

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Kasvihuoneen mukana toimitetaan suomenkieliset ja kuvalliset kokoamisohjeet.

Toimituspakettien koot: runkopaketit 156 x 28 x 7 cm (2 kpl) ja 141 x 36 x 7 cm (1 kpl), kennolevypaketit: 205 x 110 x 7,5 cm (1 kpl) ja 205 x 110 x 3,5 cm (2 kpl).

Mallihuone Strong 12 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varaston sisätiloissa.