Suomi
English

POISTOTUOTE Kupolikasvihuone 4,5 m

4 590,00  1 836,00 

LOPPUUNMYYTY

Varasto loppu

Osasto:
Ale!

Kuvaus

POISTOTUOTE! Myydään -60%:n alennuksella ilman takuita ja ilman palautusoikeutta. Myydään siinä kunnossa kuin se varastossa on. Vain oma nouto (Lummetie 7, Somero).

Geodeettisen kupolikasvihuoneen idea on peräisin yhdysvaltalaisen arkkitehdin ja visionäärin Richard Buckminster Fullerin kehittämistä kupolimaisista rakennuksista.

Kupolikasvihuone on rakennettu 103:sta keskenään yhdistetystä kolmiosta. Geodeettinen kupolikasvihuone on erittäin kaunis, kestävä ja lujarakenteinen. Se kestää hyvin lumikuormaa ja on energiatehokas. Se on myös erityisen kestävä tuulta vastaan, sillä kupolimuoto ohjaa tuulet tehokkaasti kasvihuoneen yli.

Runko on valmistettu siperianlehtikuusesta, mikä on käsitelty rautasulfaatilla. Siperianlehtikuusi on lujaa ja tiivistä puuta ja soveltuu hyvin vaativiinkin olosuhteisiin ja käyttökohteisiin. Kasvihuoneen katteena käytetty UV-suojattua ja iskunkestävää polykarbonaattikennoa. Kennolevyn paksuus: 6mm. Kaikki kiinnitystarvikkeet (saranat, pultit, mutterit yms.) on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Toimitus sisältää 2 kpl tuuletusikkunaa automaattiavaajalla.

Kupolikasvihuone ei ole 100% vesitiivis.

Kupolimaisessa kasvihuoneessa lämpö ja valo jakautuvat tasaisesti, mikä takaa kasveille parhaimmat mahdolliset kasvuolosuhteet. Tila luo myös ihmisille upeat puitteet kasvien hoitamiselle, oleskelulle ja täydelliselle rentoutumiselle. Kupolikasvihuoneessa tunnelma on lähes taianomainen.

Kasvihuone on helppo ja nopea asentaa. Kasvihuone toimitetaan esikoottuna (kolmiot jo toisiinsa viisikulmioiksi, kuusikulmioiksi ja puolisuunnikkaiksi koottuina, nopeuttaa ja helpottaa kasvihuoneen asentamista merkittävästi).

Kupolikasvihuone 4,5 m mitat: halkaisija 4,5 m, korkeus 2,8 m, pinta-ala 15,9 m². 

Kuvien mallihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Kasvien parissa puuhastelu tuottaa tutkitusti iloa ja poistaa stressiä. Investoi siis terveyteesi, puhtaaseen, itse viljeltyyn ruokaan ja ikimuistoisiin kesähetkiin ja osta omaksi tämä upea katseenvangitsija, kennokasvihuone vailla vertaa!