Tippukastelujärjestelmä perusosa 4m Vodomerka EKO + ajastin KROON

95,00 

Kuvaus

Helppoa ja huoletonta kastelua ilman pumppua tai sähköä! Kastelee puolestasi silloinkin, kun et ole paikalla!

Kun tiedetään, että kasvihuonevihanneksista jopa 97% on vettä, on helppo ymmärtää, miksi niiden vedensaanti on tärkeää. Se pitää niiden solukot kimmoisina, nostaa niille kasvualustasta ravinteita ja kuljettaa aineenvaihduntatuotteita. Ilman vettä kasvien aineenvaihdunta ei olisi mahdollista. Kastelu on siis välttämätöntä. Oikein kastelemalla ne saadaan pysymään terveinä ja elinvoimaisina. Kastelu pyritään järjestämään mahdollisimman tehokkaaksi.

Tippukastelujärjestelmä Vodomerka EKO+ ajastin KROON huolehtii kasvien kastelusta automaattisesti, vettä säästäen. Sen voi yhdistää mihin tahansa vesisäiliöön, esim. suureen vesitynnyriin (ei sisälly toimitukseen). Tynnyri sijoitetaan 0,5 metrin korkeuteen vedenpaineen aikaansaamiseksi. Automaattinen säädin (valmistaja KROON) toimii kahdella AAA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen) ja sen avulla voit määrittää, kuinka usein ja kuinka pitkään kastellaan. Peruspaketissa on tarvikkeet kahden 4 metrin pituisen kasvupenkin kasteluun. Tätä kastelujärjestelmää voidaan pidentää kahden metrin jatko-osilla. Sopii käytettäväksi niin kasvihuoneessa kuin avomaallakin. 

Talvikauden ajaksi kierreliitännät irrotetaan ja koko tippukastelujärjestelmä puretaan. Järjestelmä tulee säilyttää yli 0 °C:n lämpötilassa.