AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

Kasvihuone Farmer 7,5 31,5 m²

LOPPUUNMYYTY

Kuvaus

Kasvihuone ammattilaisille puutarhakasvien viljelyyn. Kasvihuoneen perusosan leveys 7,5 m, pituus 4,2 m ja korkeus 3,8 m. Oviaukon leveys 2,67 m ja korkeus 2,60 m.

Suunniteltu ja kehitelty ammattiviljelijöiden tarpeisiin suurille ja pienille viljelytiloille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Käyttökohteet eivät kuitenkaan rajoitu ainoastaan puutarhatalouteen, sillä kasvihuone voi toimia myös esim. autotallina, varastona, muuna tuotantotilana tai uima-altaan suojana.

Runko on sinkittyä terästä, profiili 84×45 mm. Runko kootaan ruuveilla, muttereilla ja aluslevyillä. Kasvihuoneen pinta-ala perusosassa on 31,5 m². Pituutta voidaan jatkaa lisämoduuleilla (2,1 m) haluttuun pituuteen asti (6,3 m, 8,4 m, 10,5 m, 12,6 m…). Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille tai suoraan maahan maa-ankkureiden avulla.

Katteena laadukkaat Euroopassa valmistetut UV-suojatut polykarbonaatti kennolevyt 6 mm tai 10 mm. Kasvihuoneen maksimilumikuorma 196 kg/m².

Ovien, tuuletusikkunoiden ja automaattiavaajien lopullinen määrä sekä mahdollinen (lämmöneristystä lisäävä) eteisellä ja/tai väliseinällä varustaminen sovitaan lisätilauksella asiakkaan kanssa. Myös hyllyjä saatavilla lisävarusteena. Standardipaketti sisältää leveät saranoidut pariovet kasvihuoneen molempiin päätyihin.

Kuvien kasvihuoneiden koot vaihtelevat.

Toimitusmyyntituote, toimitusaika noin 5 viikkoa.

Rahdin hinta 170 € 500 km:n sisällä Helsingistä. Jos toimitus on tätä pidemmälle, niin pyydä tarjous rahdista.

Lisätiedot

Kennon koko

,