Kasvihuone Farmer 3,5 14,7 m²

Kuvaus

Harjamallinen kasvihuone ammattilaisille puutarhakasvien viljelyyn. Kasvihuoneen perusosan leveys 3,5 m, pituus 4,2 m ja korkeus 3,25 m.

Oviaukon leveys 1,98 m ja korkeus 1,90 m.

Suunniteltu ja kehitelty ammattiviljelijöiden tarpeisiin kasvintuotantotiloille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Käyttökohteet eivät kuitenkaan rajoitu ainoastaan puutarhatalouteen, sillä kasvihuone voi toimia myös esim. autotallina, varastona, muuna tuotantotilana tai uima-altaan suojana.

Runko on sinkittyä terästä, profiili 84×45 mm, valmistusmaa Venäjä. Runko kootaan ruuveilla, muttereilla ja aluslevyillä. Kasvihuoneen pinta-ala perusosassa on 14,7 m². Pituutta voidaan jatkaa lisämoduuleilla (2,1 m) haluttuun pituuteen asti. Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille (ei sisälly hintaan) tai suoraan maahan maa-ankkureiden avulla.

Katteena laadukkaat Euroopassa valmistetut UV-suojatut polykarbonaatti kennolevyt 6 mm tai 10 mm. Kasvihuoneen maksimilumikuorma 360 kg/m².

Standardipaketti sisältää leveät saranoidut pariovet kasvihuoneen molempiin päätyihin. Lisävarusteena saatavilla myös automatisoituja tuuletusluukkuja.

Kuvien kasvihuoneiden koot vaihtelevat tai saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät sisälly kasvihuoneen hintaan.

Toimitusmyyntituote. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous (tarvittavat tiedot: koko, lisävarusteet, kennolevyn paksuus ja toimituspaikkakunta): hanna.kauppinen@akiro.fi