Kasvihuone Farmer 3,5 14,7 m²

Kuvaus

Harjamallinen kasvihuone ammattilaisille puutarhakasvien viljelyyn. Kasvihuoneen perusosan leveys 3,5 m, pituus 4,2 m ja korkeus 3,25 m.

Oviaukon leveys 1,98 m ja korkeus 1,90 m.

Suunniteltu ja kehitelty ammattiviljelijöiden tarpeisiin kasvintuotantotiloille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Käyttökohteet eivät kuitenkaan rajoitu ainoastaan puutarhatalouteen, sillä kasvihuone voi toimia myös esim. autotallina, varastona, muuna tuotantotilana tai uima-altaan suojana.

Runko on sinkittyä terästä, profiili 84×45 mm. Runko kootaan ruuveilla, muttereilla ja aluslevyillä. Kasvihuoneen pinta-ala perusosassa on 14,7 m². Pituutta voidaan jatkaa lisämoduuleilla (2,1 m) haluttuun pituuteen asti. Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille (ei sisälly hintaan) tai suoraan maahan maa-ankkureiden avulla.

Katteena laadukkaat Euroopassa valmistetut UV-suojatut polykarbonaatti kennolevyt 6 mm tai 10 mm. Kasvihuoneen maksimilumikuorma 360 kg/m².

Standardipaketti sisältää leveät saranoidut pariovet kasvihuoneen molempiin päätyihin. Lisävarusteena saatavilla myös automatisoituja tuuletusluukkuja.

Kuvien kasvihuoneiden koot vaihtelevat tai saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät sisälly kasvihuoneen hintaan.

Toimitusmyyntituote, toimitusaika noin 5 viikkoa.

Pyydä tuotteesta tarjous: hanna.heikura@akiro.fi

 

Lisätiedot

Kennon koko

,