AKIRO
Kasvihuoneet
Ikkunapalvelut
Suomi
English

Kasvihuone Farmer 5,0 21 m²

3190.00 € - 3480.00 €

Poista

Kuvaus

Harjamallinen kasvihuone ammattilaisille puutarhakasvien viljelyyn. Kasvihuoneen perusosan leveys 5,0 m, pituus 4,2 m ja korkeus 3,6m.

Oviaukon leveys 2,67 m ja korkeus 2,60 m.

Suunniteltu ja kehitelty ammattiviljelijöiden tarpeisiin kasvintuotantotiloille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Käyttökohteet eivät kuitenkaan rajoitu ainoastaan puutarhatalouteen, sillä kasvihuone voi toimia myös esim. autotallina, varastona, muuna tuotantotilana tai uima-altaan suojana.

Runko on sinkittyä terästä, profiili 84×45 mm, valmistusmaa Venäjä. Runko kootaan ruuveilla, muttereilla ja aluslevyillä. Kasvihuoneen pinta-ala perusosassa on 21 m². Pituutta voidaan jatkaa lisämoduuleilla (2,1 m) haluttuun pituuteen asti. Kasvihuone voidaan asentaa joko perustuksille (ei sisälly hintaan) tai suoraan maahan maa-ankkureiden avulla.

Katteena laadukkaat Euroopassa valmistetut UV-suojatut polykarbonaatti kennolevyt 6 mm tai 10 mm. Kasvihuoneen maksimilumikuorma 240 kg/m².

Standardipaketti sisältää leveät saranoidut pariovet kasvihuoneen molempiin päätyihin. Lisävarusteina saatavilla myös automatisoituja tuuletusluukkuja.

Kuvien kasvihuoneiden koot vaihtelevat ja ne saattavat sisältää tuotteita mitkä eivät sisälly toimitukseen.

Valmistajan asennusvideoon pääset tutustumaan tästä. Kennolevyjen asennustapa poikkeaa videolla nähdystä, päällyskate muodostuu useammasta palasta sekä asennuslistoista.

Toimitusmyyntituote, toimitusaika noin 5 viikkoa.

Rahdin hinta 120 € 500 km:n sisällä Helsingistä. Jos toimitus on kauemmaksi, niin pyydä tarjous rahdista.

Lisätiedot

Kennon koko

,