Valokatteet ja kennolevyt

Akirolta saat kattavan valikoiman eri kokoisia PC-trapetsi- ja aaltolevyjä, kennolevyjä ja polykarbonaattilevyjä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tämän kategorian tuotteet ovat toimitusmyyntituotteita ja ne toimitetaan suoraan kotiovelle, ei noutomahdollisuutta. Valokatteet ja muut levyt on mahdollista tilata myös mittojen mukaan leikattuna. Lähetä määrämittaisista tuotteista tarjouspyyntö mittojen kera (seuraavaa mittakaavaketta apuna käyttäen: Valokatteen mittakaavake) sähköpostitse osoitteeseen hanna.kauppinen@akiro.fi.

Trapetsi- tai aaltolevy avonaisiin kattoratkaisuihin

Korkealaatuiset ja vahvat PC-trapetsi-/aaltolevyt sopivat hyvin valokatteeksi avonaisiin tiloihin tarjoamaan sateen suojaa ja erinomaista valonläpäisyä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi terassit, grilli- ja autokatokset, sekä pyörävarastot. Aaltolevy (ja trapetsilevy) muodostuu yhdestä kerroksesta ja ei siksi eristä, mutta on laadultaan kulutusta kestävä ja sietää hyvin pohjoismaista ilmastoa. Levyt on valmistettu vahvasta ja pitkäikäisestä polykarbonaatista. UV-suojattu valokate on kestävyydestään huolimatta erittäin kevyt ja siksi helppo käsitellä, sekä asentaa.

Katso kaikki PC-trapetsi-/aaltolevyt

Kennolevystä eristävä ja vahva valokatto

Jos taas tarvitset eristävän katon esim. lasitettuun terassiin, kasvihuoneeseen tai talvipuutarhaan, on kennolevy (PC-kerroslevy) oikea ratkaisu. Kennolevyillä saadaan aikaan elegantti, tasainen ja vahva valokatto, joka ei kerää roskaa ja tämän vuoksi ne ovatkin tulleet yhä suositummaksi vaihtoehdoksi myös avonaiseenkin kattoratkaisuun.

Katso kaikki kennolevyt

Polykarbonaattilevyt

Lasin tavoin polykarbonaattilevy on kirkkaan läpinäkyvä. PC-levyjä (polycarbonate) käytetään muun muassa koneiden ja työtilojan suojalaseissa, sekä varastorakennusten ikkunoissa. Akiron kaikki polykarbonaattilevyt ovat UV-suojattuja. Polykarbonaatille on ominaista iskunkestävyys yhdistettynä jäykkyyteen ja lujuuteen.

Katso kaikki Polykarbonaattilevyt

Meillä käy