Kasvihuonekauppa

Kasvihuonekauppa

AKIRO- kasvihuonekaupasta löydät suuret kasvihuoneet edulliseen hintaan. Meille on tärkeää tarjota hinta-laatusuhteeltaan ja neliöhinnaltaan edullisia viljelyhuoneita. Mallistoomme on valittu vahvoista materiaaleista valmistettuja ratkaisuja, jotka on testattu mm. lumikuormien rasitukselta ja ovat todella kestäviä.

Laadukkaat, mutta edulliset kaarikasvihuoneet

Tilavat, kestävät ja monien mahdollisuuksien kaarikasvihuoneet, edullisesti. Nyt on neliöhinnat kohdillaan, harrasta isosti!

Katso kaikki kaarikasvihuoneet

Tuotantokasvihuoneet ammattilaisille ja tosiharrastajille

Tilavat ja suositut CE-merkityt tuotantokasvihuoneet ammattiviljelijöille, kasvintuotantotiloille, osuuskunnille ja yhdistyksille. Puutarhatalouden lisäksi, nämä voivat toimia myös esim. autotallina, varastona tai vaikka uima-altaan suojana. Väliaikaisesti loppuunmyyty.

Katso kaikki tuotantokasvihuoneet

Silmäniloa ja hyötyä puutarhaan

Kaunis kasvihuone on jokaisen esteettistä silmää omaavan kotipuutarhurin unelma! Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Perinteinen harjakattoinen kasvihuone on monen asiakkaamme valinta.

Katso kaikki Sanus-kasvihuoneet

Kasvihuoneen kastelujärjestelmät ja muut tarvikkeet

Meiltä löydät ajastettavat tippukastelujärjestelmät jotka helpottavat kastelua ilman pumppua tai sähköä! Tarjoamme lisäksi paljon erilaisia tarvikkeita viljelyn avuksi, nyt myös kasvihuoneen lämmittimet! Jos sinulla on idea, mutta et vielä tiedä miten se kannattaa toteuttaa, niin ota yhteyttä, autamme mielellämme. Meiltä saat kasvihuoneen ja lavaviljelyn tarvikkeet ja asiantuntija-apua.

Katso kaikki kasvihuonetarvikkeet

Takaisin