Kasvihuonekauppa

Kasvihuonekauppa

AKIRO-kasvihuonekaupasta löydät suuret kasvihuoneet edulliseen hintaan. Meille on sydämen asia tarjota hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viljelyhuoneita ihan jokaiseen suomalaiseen pihaan. Mallistoomme on valittu vahvoista materiaaleista valmistettuja ratkaisuja, jotka on valmistajien toimesta testattu mm. lumikuormien rasitukselta.

Laadukkaat, mutta edulliset kaarikasvihuoneet

Tilavat, kestävät ja monien mahdollisuuksien kaarikasvihuoneet, edullisesti. Nyt on neliöhinnat kohdillaan, harrasta isosti!

Katso kaikki kaarikasvihuoneet

Silmäniloa ja hyötyä puutarhaan

Kaunis kasvihuone on jokaisen esteettistä silmää omaavan kotipuutarhurin unelma! Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Perinteinen harjakattoinen kasvihuone on monen asiakkaamme valinta.

Katso kaikki Sanus-kasvihuoneet

Kasvihuoneen kastelujärjestelmät ja muut tarvikkeet

Meiltä löydät ajastettavat tippukastelujärjestelmät, jotka helpottavat kastelua ilman pumppua tai sähköä! Tarjoamme lisäksi paljon erilaisia tarvikkeita viljelyn avuksi, mm. kasvihuoneen lämmittimet ja automaattiavaajat! Jos sinulla on idea, mutta et vielä tiedä miten se kannattaa toteuttaa, niin ota yhteyttä, autamme mielellämme. 

Katso kaikki kasvihuonetarvikkeet

Takaisin