AKIRO OY

AKIRO OY on suurella sydämellä reilua kauppaa tekevä pieni suomalainen yritys Lohjan Leppäkorvesta. Palveluihimme kuuluvat kasvihuoneiden, puutarhatarvikkeiden ja erilaisten muovituotteiden, mm. kennolevyjen ja trapetsi- ja aaltolevyjen myynti. Asiakkaitamme ovat yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat, vähittäiskaupat, tavaratalot, erikoisliikkeet ja verkkokaupat.

Meidän mielestä kasvihuone kuuluu ihan jokaiseen pihaan ja se kasvihuone kuuluu kasveille! Omassa kasvihuoneessa viljely on ekologista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa ruoantuotantoa. Se on maukasta lähiruokaa parhaimmillaan. Jotta kasvihuone olisi käytännöllinen, niin sen pitää olla tilava ja mahdollistaa helpot hoitotyöt, monien eri lajien ja lajikkeiden viljely ja siten myös suuri ja monipuolinen sato. Ja jotta tällaisen kasvihuoneen hankinta olisi ihan kaikille mahdollinen, niin sen pitää olla kohtuuhintainen. Kestävyydestä kuitenkaan tinkimättä. Ja sitä me haluamme AKIRO-kasvihuoneilla tarjota. Mahdollisuuden, ihan jokaiselle, viljellä omaa ruokaansa, edullisesti! Me haluamme myydä tilavia, pitkäikäisiä ja neliöhinnaltaan kohtuuhintaisia viljelyhuoneita maanläheisille, käytännöllisyyttä arvostaville luonnonlapsille. Ennen kaikkea, me haluamme edistää hyötyviljelyä ja omavaraisuutta suomalaisissa kotipihoissa.

Kasvihuoneessa kuhisee. Siellä kuhisee eliöt ja kasvu, elämä! Pelkkään oleskeluun, sisustamiseen ja pihan koristeeksi suosittelemme ihan muita rakennelmia; huvimajoja, katettuja terasseja ja paviljonkeja. Tiloja, joista löytyy myös varjoisia nurkkauksia ja joissa ei ole aurinkoisena kesäpäivänäkään liian tukala olla ja ilma liikkuu vapaammin. Meiltä löydät myös erilaiset katteet näihin pihan oleskeluun käytettäviin rakennelmiin.

Olemme Leppäkorvessa paikalla sopimuksen mukaan, joten soitathan/laitathan aina viestiä (p. 040-962 2559/ Hanna) tai lähetä sähköpostia (hanna.heikura@akiro.fi), jos haluat noutaa varastolta tuotteita tai kaipaat tarkempaa esittelyä tuotteistamme, palvelemme mielellämme!

Lämmin kiitos, kun valitsit meidät ja tuet suomalaista pienyrittäjyyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suomen yrittäjät 2023