AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

Kattoikkuna automaattiavaajalla (Nuoli, Star, Sigma, Tunnel) 2 kpl/pkt

170,00 

Kuvaus

Paketti sisältää kattoikkunat (2 kpl, kootaan ruuveilla ja muttereilla) ja niihin sopivat automaattiavaajat 2 kpl.

Avaaja aukaisee ja sulkee kasvihuoneen kattoikkunan automaattisesti ilman sähköä tai paristoja. Tapahtuma perustuu sylinterin sisältämän aineen lämpölaajenemiseen. Maksimaalinen ikkunan avautuminen 45 cm. Nostokyky 7 kg.

Kattoikkunan ja automaattiavaajan kiinnitystä varten (automaattiavaajalla eri valmistaja) kasvihuoneen profiileihin joutuu poraamaan itse reikiä ja lisäksi myös kiinnitysruuvit automaattiavaajaa varten joutuu itse ostamaan (automaattiavaajan mukana tulevat vain puristimet, joilla kiinnitys Volyan profiiliin ei onnistu). Kattoikkunaan käytetään kasvihuoneesta irti leikattu kennolevypala, leikkaaminen tehdään profiilien reunoja pitkin itse.

Oikein asennettuna ja käytettynä 2 vuoden takuu.

Voitele automaattiavaajan liikkuvat osat öljyllä asennuksen jälkeen joka kevät ja pari kertaa kesässä. Sylinterin kierteet tulee voidella rasvalla tai vaseliinilla.

Irroita sylinteri talveksi ja säilytä se kuivassa paikassa.

Soveltuu käytettäväksi Star-kasvihuoneeseen, Nuoli, Tunnel ja SIGMA- kaarikasvihuoneisiin (ulkonäkö vaihtelee hieman mallista riippuen). Mainitsethan tilauksen kommenttikentässä, että mihin malliin olet tuotetta ostamassa, jos et osta tuotetta yhdessä kasvihuoneen kanssa.