AKIRO
Kasvihuoneet
Asennuspalvelut

Yritys

AKIRO OY on suurella sydämellä reilua kauppaa tekevä pieni suomalainen perheyritys Lohjan Leppäkorvesta. Palveluihimme kuuluvat kasvihuoneiden ja kennolevyjen myynti, ikkunoiden ja ovien asennukset, tiivistykset ja kunnostukset. Onnistunut lopputulos ja tyytyväinen asiakas ovat meille erityisen tärkeitä tavoitteita! Asiakkaitamme ovat yksityisasiakkaat, vähittäiskaupat, tavaratalot, erikoisliikkeet ja verkkokaupat.

Varastomme sijaitsee Somerolla (Lummetie 7). Varastomme sisätiloista löytyvät seuraavat mallikasvihuoneet: Strong 12 m² 6 mm, lasikasvihuone Sanus L-7 6,5 m² ja kasvihuone Star 6,6 m² 4 mm.  Olemme paikalla varastolla sopimuksen mukaan, joten soita (p. 040-962 2559/ Hanna) tai lähetä sähköpostia (hanna.kauppinen@akiro.fi), jos haluat noutaa varastolta tuotteita tai kaipaat tarkempaa esittelyä tuotteistamme, palvelemme mielellämme!

Olemme mukana Luotettava Kumppani- ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa. Asennuspalvelumme oikeuttavat myös kotitalousvähennykseen.

Lämmin kiitos, kun tuet suomalaista pienyrittäjyyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!