Yritys

AKIRO OY on suurella sydämellä reilua kauppaa tekevä pieni suomalainen perheyritys Lohjan Leppäkorvesta. Palveluihimme kuuluvat kasvihuoneiden ja kennolevyjen myynti, ikkunoiden ja ovien asennukset, tiivistykset ja kunnostukset. Hyvä palvelun laatu, onnistunut lopputulos ja tyytyväinen asiakas ovat meille erityisen tärkeitä tavoitteita.

Päävarastomme sijaitsee Somerolla (Lummetie 7). Varaston pihalle on tällä hetkellä koottuna seuraavat kasvihuoneet: Strong 12 m² 6 mm (tämä kasvihuone vain sisätiloissa, sovithan tapaamisen), Nuoli 12 m² 6 mm, Tunnel 8 m² 6 mm, EASY-UP 12 m² ja Mittleider 10 m² 6 mm ja näihin on mahdollista mennä tutustumaan milloin tahansa. Olemme paikalla varastolla sopimuksen mukaan, joten soita (p. 040-962 2559/ Hanna) tai lähetä sähköpostia (hanna.kauppinen@akiro.fi), jos haluat noutaa varastolta tuotteita tai kaipaat tarkempaa esittelyä tuotteistamme, palvelemme mielellämme! Toinen varastomme sijaitsee kotimme yhteydessä Lohjan Leppäkorvessa ja sovittu nouto myös sieltä on mahdollista.

Olemme mukana Luotettava Kumppani- ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa. Asennuspalvelumme oikeuttavat myös kotitalousvähennykseen.

Lämmin kiitos, kun tuet suomalaista pienyrittäjyyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!