Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 24 m²

1550.00 € - 1760.00 €

LOPPUUNMYYTY
Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Miellyttävän korkea, tilava ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä ja luotettavuutta. Viljele suurella sydämellä suuressa kasvihuoneessa!

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 8 m ja korkeus 2,4 m. Pinta-ala huikeat 24 m².

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Kasvihuone kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita Euroopassa valmistettuja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina.

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky) ja rungolla 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma rungolle on 360 kg neliömetrille eli se kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 0,90 cm märkää lunta! Tutkitusti!

Kasvihuone ei välttämättä vaadi perustuksia. Paketti sisältää T-muotoiset maahan upotettavat maa-ankkurit. Toki perustuksille asentaminen on haluttaessa mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo huoneelle vielä mukavasti lisäkorkeuttakin.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ovet, joiden erillisesti aukeavat yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena tähän malliin saatavilla myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040 962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla vapaasti nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero, lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Kennon koko

,