Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 10,4 m²

890.00 € - 999.00 €

Poista

Kuvaus

Huikea lumikuormankestävyys!

Erityisen vahva kaarikasvihuone vaativaan makuun tuulisille ja runsaslumisille alueille. Ilahduttavan korkea, soveltuu hyvin köynnöstävien kasvien viljelyyn. Korkeus myös lisää mukavasti tilan tuntua.

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,6 m, pituus 4 m ja korkeus 2,5 m.

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Katelevyt ovat kestäviä eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa valmiiksi mittoihinsa leikattuina.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Maksimilumikuorma on 450 kg/m² eli runko kestää reilun kahden metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai reilun metrin märkää lunta!

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat tiivistetyt saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin on saatavilla lisävarusteena myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Pystytys mieltymysten ja ajankäytön mukaan joko perustuksille (esim. betonilaatoille tai harkoille, asennusohjetta itse soveltaen) tai suoraan maaperään paketin mukana tulevilla T-kirjaimen muotoisilla maa-ankkureilla. 

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuvat saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketti sisältää yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla. Rungon paino 92 kg.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,