Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 10,4 m²

1070.00 € - 1180.00 €

Poista

Kuvaus

Huikea lumikuormankestävyys!

Erityisen vahva kaarikasvihuone vaativaan makuun tuulisille ja runsaslumisille alueille. Ilahduttavan korkea, soveltuu hyvin köynnöstävien kasvien viljelyyn. Korkeus myös lisää mukavasti tilan tuntua.

Kasvihuoneen mitat: leveys 2,6 m, pituus 4 m ja korkeus 2,5 m.

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Katelevyt ovat kestäviä eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikoissa valmiiksi mittoihinsa leikattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungolla on 2 vuoden takuu.

Rungon kestävyys lumikuormalle on 450 kg/m², tutkitusti!

Lähetykseen sisältyy tiivistepaketti.

Molemmissa päädyissä on läpivedon mahdollistavat saranoidut ovet, joiden yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Tähän malliin on saatavilla lisävarusteena myös kattoikkuna automaattiavaajalla.

Pystytys suoraan maaperään paketin mukana tulevilla T-kirjaimen muotoisilla maa-ankkureilla. Lähetys ei sisällä sokkelia.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuvat saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (tarvikkeet, sokkelit jne).

Toimituspaketti sisältää yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Runko kootaan ruuveilla ja muttereilla. Rungon paino 92 kg.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! P. 040-962 2559/ Hanna.

 

Lisätiedot

Kennon koko

,