Kasvihuone Nuoli 12 m²

1350.00 € - 1490.00 €1050.00 € - 1150.00 €

Ale!

Kuvaus

Viimeisiä viedään, vain muutamia jäljellä! Malli muuttuu/korvautuu eri valmistajan tuotteella. Varmistathan tämän tuotteen saatavuus ennen tilaamista.

Tarjoushinnat ovat voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää!

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Korkea ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Hyvä valinta sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä reiluun hintaan.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m ja korkeus 2,4 m.

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä, Euroopassa valmistettuja ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja näppärästi valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Rungon maksimilumikuorma on jopa 360 kg neliömetrille! Rungon paino on 98 kg.

Kasvihuone ei vaadi erillistä perustusta, pohjatyöt tehdään pihan maaperän mukaan. Rungon pystyosissa on T-malliset maa-ankkurit, jotka kaivetaan maan sisään. Toki perustuksille/betonilaattojen päälle asennus on lisätarvikkeita itse hankkimalla mahdollista ja esim. harkoille perustus tuo kasvihuoneelle mukavasti vielä lisäkorkeuttakin. Tällöin asennusohjetta joutuu kuitenkin itse soveltamaan, valmista ohjetta siihen ei löydy. Kasvihuoneen profiili on muodoltaan sellaista, että siitä ei muodostu tasaista aluskehikkoa, minkä voisi sellaisenaan perustuksen päälle laskea, vaan aluskehikko täytyy rakentaa itse, omilla ohjeilla esim. puusta. Tällöin myös maa-ankkureiden kiinnitykset/ niiden mahdollinen katkaisu ja esim. metallipantojen kiinnitykset tulee miettiä itse uudestaan. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Molemmissa päädyissä on saranoidut ovet, joiden erilliset yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Tiivistepaketti (päätytiivisteet, saranapuolen ovitiiviste ja ovilehtien tiivisteet) sisältyy lähetykseen.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (tarvikkeet, sokkelit jne.).

Kasvihuoneen asentamiseen on varattava paljon aikaa. Lähetys sisältää suomenkieliset asennusohjeet. Ohjeet löydät myös täältä, tutustuthan niihin huolellisesti etukäteen.

Rahtimaksu kotipihaan kuljetettuna vain 49 €.

HUOM! Kasvihuoneet ovat pihan kevytrakennelmia. Kun sataa lunta, lumi alkaa kasaantumaan kasvihuoneen katolle. Märkä ja raskas lumi saattaa vääntää kasvihuoneen osia tai aiheuttaa jopa kasvihuoneen romahtamisen. Suurin osa kasvihuoneistamme on valmistajien toimesta testattu maksimilumikuormankestoltaan (lyhytkestoinen tasainen paino ylhäältä päin jaettuna neliömetrille, ei sivuilta puristettuna), mutta lukemaa on silmävaraisesti tarkasteltuna äärimmäisen hankala arvioida, varsinkin jos lumi yhtäkkiä vesisateiden vuoksi muuttuu märäksi, joten valmistajilta annettu lukema ei vapauta asiakasta huolehtimasta omaisuudestaan talviaikaan ja on aina asiakkaan vastuulla poistaa liika lumi kasvihuoneen katolta säännöllisesti jo paljon ennen maksimirajan lähestymistä ja säästää kasvihuone vahingoittumiselta. Takuu ei siis kata lumikuormasta tai muista äärimmäisistä sääoloista aiheutuneita vahinkoja. Huolehdithan siis omaisuudestasi myös talviaikaan ja poista lumet säännöllisesti sekä kasvihuoneen katolta ja sen sivuilta.

Lisätiedot

Kennon koko

,