Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 12 m²

740.00 € - 870.00 €

Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Korkea ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Hyvä valinta sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä reiluun hintaan.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m ja korkeus 2,4 m.

Runko on vahvaa sinkittyä terästä, profiili 60 x 20 mm. Kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä, eurooppalaisia ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina.

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Rungon maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille eli se kestää 1,8 metrin kerroksen vastasatanutta lunta tai 90 cm märkää lunta, tutkitusti! Rungon paino on 98 kg.

Kasvihuone ei välttämättä vaadi erillistä perustusta vaan se voidaan asentaa suoraan maaperään paketin mukana tulevilla T-muotoisilla maa-ankkureilla. Voidaan myös haluttaessa pystyttää perustuksille.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ja saranoidut ovet, joiden erilliset yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan.

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

Mallihuone Nuoli 12 m² 6 mm:n kennoilla nähtävillä Someron varastomme pihassa, osoite: Lummetie 7, Somero.

Lisätiedot

Kennon koko

,