Suomi
English

Kasvihuone Nuoli 12 m²

1095.00 € - 1230.00 €

LOPPUUNMYYTY
Poista

Kuvaus

Asiakkaidemme yksi suosikkimalleista!

Korkea ja erittäin vahvarunkoinen kaarikasvihuone Nuoli. Hyvä valinta sääolosuhteiltaan vaativille alueille. Taattua kestävyyttä reiluun hintaan.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m ja korkeus 2,4 m.

Runko on vahvaa galvanoitua terästä, profiili 60 x 20 mm. Kootaan ruuveilla ja muttereilla. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä, eurooppalaisia ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä, valittavissa oman tarpeen mukaan. Kennolevyt toimitetaan pahvilaatikkoon pakattuina ja valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattuina (päädyn kaaripalojen mahdollinen asennusvara on kuitenkin poistettava itse).

Oikein asennettuna kennolevyillä on 10 vuoden takuu (värinkestävyys ja valonläpäisykyky). Rungolla on 2 vuoden takuu.

Rungon maksimilumikuorma on 360 kg neliömetrille, tutkitusti! Rungon paino on 98 kg.

Kasvihuone ei välttämättä vaadi erillistä perustusta vaan se voidaan asentaa suoraan maaperään paketin mukana tulevilla T-muotoisilla maa-ankkureilla. Voidaan myös haluttaessa pystyttää perustuksille, tällöin asennusohjeita joutuu itse soveltamaan ja tapoja on yhtä monta kuin tekijöitäkin. Runko kannattaa kuitenkin koota aina ensin. Kasvihuoneen tarkemmat mitat löytyvät asennusohjeesta.

Molemmissa päädyissä on tiivistetyt ja saranoidut ovet, joiden erilliset yläosat toimivat myös tuuletusikkunana. Lisävarusteena saatavilla myös erillinen kattoikkuna automaattiavaajalla.

Kuvien mallikasvihuoneiden koot vaihtelevat ja kuvassa oleva kasvihuone saattaa poiketa tarjotusta tai kuva saattaa sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteen hintaan (tarvikkeet, sokkelit jne.).

Toimituspaketin mukana tulee yksityiskohtaiset kokoamisohjeet.

Rahtimaksu kotiinkuljetettuna vain 49 € tai soita ja sovi nouto varastoltamme Somerolta, tervetuloa! Puh. 040-962 2559/ Hanna.

Lisätiedot

Kennon koko

,